zaterdag 13 augustus 2011

Foto's van de eerste tien dagen op de fiets naar Santiago en verandering van het blog reizen

De foto's van onze fietsreis naar Santiago de Compostella van de eerste tien dagen kun je terugvinden op http://www.maus-sturmer.nl/. Klik op nieuwste aanvullingen en dan op de  foto met de Eiffeltoren.

Met mijn tweede blog http://reizenenvakantie.blogspot.com/ waren zoveel problemen om hem op internet te krijgen, dat je er alleen maar op kon komen via de link, niet via Google. Gisteren een nieuw blog gemaakt, waar je via de link en Google op kunt komen: http://fietsvakanties-reizen.blogspot.com/. Het is leuk als je ook hier gratis lid van wilt worden. Voor de volgers die zich op de foute site hadden aangemeld mijn excuses. Ik hoop dat u zich opnieuw aan wilt melden.

Het derde blog gaat over verhalen uit het leven gegrepen en andere zaken, die heel herkenbaar zijn voor ons allemaal. Heb je interesse of vind je mijn verhalen en tip leuk,, wordt dan gratis lid en meld je aan bij: http://hebjijdatnuook.blogspot.com/

Wat een pracht-foto's! Je hebt het toch maar voor elkaar gekregen hè! was toch ook flauwekul: wel ruiters, die "op hun gemak zitten", maar geen e-bikes!!!
wat voor e-bike heb je Wij hebben een eenvoudige, zonder versnellingen, van de ANWB, een Adventure. Al vanaf 2004.
Fotograferen is ook een hobby van mij. 
Tzt als ik niet meer zoveel tijd nodig heb voor mijn zieke man Ton, zou ik ook wel iets dergelijks willen, zo'n blog of hoe je dat noemt.
 
Kan ik jouw foto's ook als diavoorstelling bekijken? zodat ik ze in het groot kan zien?
Veel groetjes van
Joke
 
Ik wilde je trouwens nog steeds vragen of je tóch de onderscheiding ontvangen hebt terwijl je met je e-bike naar Santiago ging!
groetjes, Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten