vrijdag 13 mei 2011

Uitslag van de Bisschoppenconferentie

Een positief bericht kreeg ik vanmiddag van de heer Bert Elbertse. Vanuit de bisschoppenconferentie is beslist dat hij namens het SRKK, waar hij hoofd pers- en communicatie van is, komende week een brief gaat schrijven namens de Nederlandse kerken aan de bisschop van Santiago, om uit te leggen dat de elektrische fiets een zelfvoortbewegend vervoersmiddel is. Tevens zal hij trachten een lans te breken voor de elektrische rolstoel en handbike. Komende week krijg ik zijn brief toegestuurd, die wij onderweg op het blog zullen zetten.

Het SRKK functioneert als het secretariaat van de Nederlandse Bisschoppenconferentie en ondersteunt haar beleidssectoren. Zie voor meer uitleg: http://www.katholieknederland.nl/rkkerk/kerkprovincie/secretariaat-rk-kerk/index.html

Vandaag kreeg ik ook bericht van het Kabinet der Koningin, zie onderaan.

Dank u Bisschoppen van Nederland en SRKK, met name de heer Bert Elbertse.
Dank aan het Genootschap St. Jacob te Haarlem, met name de heer André Brouwer.
Dank aan burgemeester Vlecken van Landgraaf voor zijn inzet en steun.

Grote stappen zijn genomen en nu afwachten hoe de bisschop van Santiago gaat reageren.

Heel veel dank aan alle mensen die zich hiervoor hebben ingezet. Die onrecht helpen recht te worden. Heel veel dank aan alle sponsors en donateurs, die geholpen hebben om deze reis voor mij mogelijk te maken. Dank aan alle mensen die kaarsjes laten branden in Santiago. Zonder u allen zou dit alles niet zijn bereikt. Nog 2 nachtje slapen en onze reis gaat starten vanuit Landgraaf. Laat af en toe iets van u horen aan ons onderweg, het is altijd gezellig om berichtjes van het thuisfront te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten